Huom! Lukijapalautteita löytyy listan lopusta...

KIRJALLINEN TUOTANTO

Runokokoelma tulee 04/2023
Runokokoelma tulee 04/2023

Persoonaton elämä

Alkuperäisteoksesta "The Impersonal Life" suomennettu kirja, jonka sanoma toimii aktivoivana, herättävänä, itsensä oivaltamisen työkaluna, josta miljoonat lukijat ovat ammentaneet vastauksia elämän syvimpiin kysymyksiin ja kyenneet ymmärtämään aidon ajattelemisen, ideoiden merkityksen, luomisen prosessin ja jopa sen, miten voi hallita ei pelkästään omaa, vaan muidenkin, tietoisuutta ja valjastaa ne käyttöönsä. Kirjan Sanoman sisäistäminen avaa ymmärryksen elämän kipupisteiden ja ongelmien hälventämismahdollisuuteen. Elvis Presley luki ahkerasti tätä kirjaa ja jakoi sitä sadoille ihmisille - jakaminen on välittämistä - Kenties sinä haluat antaa läheisillesi Tärkeimmän kirjan luettavaksi..?

Piikki Paratiisiin?

Meidät on valjastettu luottavaisen sokeasti uskomaan rokotteiden pelastavaan voimaan, mutta kuinka todellista se on? Kirja avaa tämän markkinoidun ja lääketeollisuutta palvelevan väitteen todenperäisyyttä rokotehistoriasta käsin nykypäiviin asti.

Kirjan päivänvaloon tuomat tiedot perustuvat virallisten dokumenttien lisäksi useiden vertaisarvioitujen tutkimusten antiin, tilastoihin ja maailman parhaiden rokotetutkijoiden ja keksijöiden tieteellisiin johtopäätöksiin.

Jokaisen perusoikeuteen kuuluu tietää totuus rokotteista. Koko tarinan kertominen sekä avoin ja vapaa pääsy rokotetietoihin luovat vakaan pohjan tietoihin perustuvalle suostumukselle ja ydinajatukselle: kannattaako ottaa rokote vai ei?

Rokotteille on myös täysin turvallisia ja tehokkaita vaihtoehtoja: jotkin niistä ehkäisevät täysin virustartuntojen aiheuttamat vakavat tautimuodot. Ne tulee ottaa ensisijaisesti käyttöön, eikö vain? Mutta lääketeollisuus ei halua meidän tietävän niistä, jotta voisi oikeuttaa rokotteensa.

Lapset ja nuoret ovat fiksuja. Osa heistä tulee löytämään oikean tiedon ennemmin tai myöhemmin. Saatamme joutua kuulemaan heidän vaativan kysymyksen: "Isä/äiti/pappa/mamma, miksi ette seuranneet maailman parhaita asiantuntijoita ja mRNA-rokotekeksijöitä, jotka varoittivat tieteellisiin tosiseikkoihin perustuen rokotusten vaaroista? Tilastolliset faktat kertoivat jo kesäkuussa 2021, että alle 15-vuotiaiden lasten kokonaisväestön tasolla 22 tutkitussa maassa aikuisten yhden prosentin rokottaminen johti kahdeksan prosentin nousuun rokottamattomien lasten keskimääräiseen viikoittaiseen kuolleisuuteen!"

Mitä vastaamme välkylle lapselle? Emme ainakaan enää voi suojautua tietämättömyyden viitan taakse tämän tiedon tulviessa tietoisuuteemme. Ole hyvä ja tilaa tärkeä kirja joko verkkokaupasta tai jos tuote on väliaikaisesti loppu, maksat vasta, kun kirjat tulevat painosta - tai saat kirjan suoraan kustantajalta.

Pelosta valoon

Pelosta valoon -runokokoelma kuljettaa lukijan läpi aikamme haasteiden, kuten pandemian ja yhteiskunnallisten paineiden, tarjoten samalla valoa ja toivoa. Kirjan sisältämät runot käsittelevät moninaisia aiheita, kuten rokotteita, pelkojen käsittelyä, eristäytymistä ja yhteyden kaipuuta. Runot käyvät läpi ihmisten kokemuksia, valintoja ja tunteita tässä poikkeuksellisessa ajassa, sekä pohtivat sitä, miten voimme löytää toivoa ja yhteisyyttä haastavista tilanteista huolimatta.

Lukija pääsee sukeltamaan runojen syvään maailmaan, jossa yhteiskunnalliset ja henkilökohtaiset kysymykset nivoutuvat yhteen, luoden koskettavan ja ajatuksia herättävän lukukokemuksen. Pelosta valoon -runokokoelma on oivallinen lahja niin itselle kuin läheisille, ja se tarjoaa uuden näkökulman, joka rohkaisee meitä ymmärtämään itseämme ja maailmaa ympärillämme.

Astukaa rohkeasti mukaan tämän runokirjan sivuille ja löytäkää uusi tapa kohdata aikamme haasteet – Pelosta valoon, kohti toivoa ja yhteyttä.

Ole hyvä ja tilaa tärkeä kirja joko verkkokaupasta tai jos tuote on väliaikaisesti loppu, maksat vasta, kun kirjat tulevat painosta - tai saat kirjan pian suoraan kustantajalta.

Tietämättömyys tappaa

Tiedätkö, että sen minkä on kerrottu meille olevan terveellistä, onkin epäterveellistä? Miksi se, mikä on lähtökohtaisesti ja luonnostaan terveellistä, on saatu väärien ohjeiden avulla meille epäterveelliseksi, jopa vaaralliseksi?
Lukuisten tutkimusten silmiä avaava näkemys haastaa monet piintyneet uskomukset ja musertaa meille syötetyt valheet terveellisinä pidetyistä asioista. Vain murto-osa lääketieteellisistä toimenpiteistä on osoitettu olevan tehokkaita kontrolloidussa kokeessa. Esimerkiksi epätieteellisesti määritelty kolesteroli on huijausta, kuten siihen kehitetty statiinihoito, joka lisää suuresti tyypin II diabetesta. Myös ravinto, vesi ja ympäristö haastavat terveytemme.
Nykyihmisen välttämätön selviytymisopas ohjaa sairauskarikkojen ohi terveyssatamaan ja vastaa moniin kysymyksiin, esimerkiksi
• Mikä ruuassa piilevän myrkyn käytön kymmenkertaistaminen on kymmenkertaistanut lukuisia autoimmuunisairauksia?
• Minkä on terveellisin auringonottotapa, joka suojaa melanoomalta ja vähentää moninkertaisesti kuolleisuutta?
• Miksi vähäsuolaisuutta suositellaan, vaikka se nostaa sykettä ja verenpainetta, viisinkertaistaa kuolleisuuden, lisää erektiohäiriöitä, vähentää seksuaalisuutta ja hedelmällisyyttä?
• Miksi sokeri muodostaa vaarallisinta kolesterolia, eivätkä rasvat?
• Miksi kalsiumilla on yhteys syöpiin ja sydänkohtauksiin ja miten kalsiumin haitat voi eliminoida?
• Miksi äidinmaidonkorvikkeita syövillä vauvoilla on havaittu selviä sydämen sepelvaltimoiden osittaisia tukoksia?
Kirja toimii välttämättömänä selviytymisoppaana, jolla terveysmokat minimoituvat.

Erheelliset terveysuskomukset toimivat haudankaivajina. Tietämättömyys tappaa! Tilaa kirja ennakkoon erikoishintaan verkkokaupasta tai kustantajalta. Näin varmistat kirjan saannin ensimmäisten joukossa!

Myllerryksestä mielenrauhaan

Mielenrauha kuuluu kaikille - otatko Sinä ensiaskeleen sitä kohti?

Myllerryksestä mielenrauhaan vie lukijansa monien alojen punoutumana kokonaisvaltaiseen näkemykseen mielenrauhaan vaikuttavista tekijöistä ja tehokkaista keinoista pysyvän mielenrauhan saavuttamiseen.
Kirjassa esitetään kirjailijan omia oivalluksia aihealueesta edistyneemmille henkisen tien kulkijoille. Kirja sisältää paljon havainnollistavia kuvia ja muutaman matemaattisen kaavankin. 

Tilaa kirja joko verkkokaupasta tai jos tuote on väliaikaisesti loppu, sen saa helposti suoraan kustantajalta.

Lukijapalautteita

Piikki paratiisiin? Rokotteiden salat julki:

1. Onko kirja jo saatavilla kirjakaupoissa ja kirjastoissa? Jos jotain olisi pakko tehdä, niin lukupakko tälle kirjalle, niin tärkeä se on! -Aulikki, 69-v. 

2. Hieno ja tosi tarpeellinen kirja! Mainostin sitä heti parille tutulle! -Paula, 73-v.

3. Helppolukuista tekstiä ja inspiroivasti kirjoitettu ammattitaidolla. Tempaisee lukijan mukaan. -Pia, 50-v.

4. Havaintoni kirjasta oli, että:

a. asiaan jo syvällisestikin valveutuneet tulevat löytämään uutta tässä kirjassa,

b. kirjan tuoma helppous, asiajärjestys ja vaivattomuus on arvokasta järjestämään mielen sopukoissa vaeltavat tietovirrat yhdeksi kokonaisuudeksi,

c. kirja toimii oivana työkaluna herättää uinuvat kanssaihmiset, kun heillä on mahdollisuus omassa rauhassa tutustua asiaan syvällisesti ja sitä kautta muuttamaan näkökulmaansa. -Santeri, 48-v.

5. Kirja antoi selkeän ja ytimekkään perustelun järkevämpään suhtautumiseen rokote- ja lääketeollisuutta kohtaan. Suosittelen kaikille. -Mikael, 39-v.

6. Täytyy kyllä antaa täydet pisteet teoksesta. Nyt kirja on siskolla luettavana. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää kirjan - niin tärkeä se on. -Irina, 45-v.

7. Olen koko korona-ajan kerännyt materiaalia ja laittanut niitä asiajärjestykseen talteen, mutta kirjassa esitetty järjestys on parempi. Kirja toimii hienosti asioiden järjestyksen tuojana, joita voidaan tarvittaessa ilmaista kyvykkäästi ja tilanteeseen sopivan valikoidusti. Sain myös tartunnan, joka kohdistuu mielenkiintona muuhunkin kirjalliseen tuotantoosi. -Jarno, 63-v.

Myllerryksestä mielenrauhaan:

1. Kiitos, että kirjoitit Myllerryksestä mielenrauhaan! Juuri äsken luin kirjan loppuun. Aluksi luulin jotenkin hölmösti, että ei taida kirja antaa minulle mitään uutta. Mutta se kokosi kaiken aiemmin lukemani ja opiskelemani ja enemmänkin. Tuntuu, että asioihin tuli tarkennuksia ja selvennyksiä.  -Henna, 39-v.

2. Luin juuri loppuun kirjan Myllerryksestä mielenrauhaan, jonka on kirjoittanut Atte Mallenius. Kirja on ollut niin oivalluksia herättävä, että ajatusten on pitänyt antaa integroitua rauhassa ja lukea vähän kerrallaan. Alleviivauksia ja huutomerkkauksia on paljon. Haluan kertoa kirjasta täällä, koska siinä kerrotaan myös Ihmeiden oppikurssista ja siteerataan sitä. 

Kirjan paras anti on se, että Kurssinkin sanoma eli se, että erillisyys on valhetta ja totuus vapauttavaa, tulee esille monen eri näkökulman kautta. Kirjoittaja on lukenut ja sisäistänyt paljon, mutta kerronnan sävy ei ole omahyväistä. Tiedekin solahtaa ymmärrettävästi mukaan henkiseen prosessiin, ja siitä kerrotaan vain sen verran kuin se on aiheen kannalta tarpeellista. Aten tärkein motiivi ei vaikuta olevan "minä tiedän", vaan todella avuksi oleminen.

Pidän itseäni anti-insinöörinä, mutta jostain syystä saan paljon irti kaavioista, joilla tietoisuuden kasvua pyritään kuvaamaan. Olen opiskellut Kurssia 12 vuotta ja tulen koko tämän unielämäni rakastamaan ja lukemaan sitä. Sen sanoma tulee vielä syvemmin ymmärretyksi, kun tutkii erilaisia tapoja esittää asia. Atte kertoo monista mielen muutoksen menetelmistä, jotka kudotaan yhteen ja näytetään, että niiden ydin on sama. Se auttaa oivaltamaan vielä syvemmin sen, minkä jokainen jo tietää mutta ei ehkä muista. Ymmärsin oman vastuuni ihan koko unesta nyt tuntuvalla tavalla. Se on ihanaa, minun ei tarvitse miettiä, kuka on mistäkin vastuussa. Minä, aina.

Kirjan lauseissa on Rakkauden voima. Voisin siteerata niin paljon, mutta koska en voi valita parhaita, jätän lainaukset väliin. Paitsi yhden vilpittömän sydämellisen kohdan lopussa, joka herkisti melkein kyyneliin: "Jos et löydä tukihenkilöä tähän vaikealta tuntuvaan tilanteeseesi, sinulla on ainakin yksi tuki: minä. Voit ottaa minuun yhteyttä ja voin toimia kuuntelijana, jolloin saatat saada uuden näkökulman tilanteeseesi." Olen vaikuttunut ja kiitollinen. -Ulla, 45-v.

3. Tulossa pian...

Persoonaton elämä:

1Keskityin nuorena ulkoiseen, kuten suurimmalla osalla meistä on tapana. Jossakin vaiheessa havahduin, että en ollut pohjimmiltani tyytyväinen. Tästä sai alkunsa 25v. sisäinen tutkimusmatkani.

Matkan aikana on kuljettava monien haasteiden läpi, mutta matka opettaa, että juuri haasteet opettavat meitä eniten. Jotta haasteita oppii käsittelemään, turvaudumme usein sisäiselläkin matkalla ulkoisiin neuvoihin. 

Persoonaton elämä kirja opettaa löytämään totuuden ainoasta olemassa olevasta todellisesta lähteestä, omasta sisimmästämme. Luomalla yhteyden ja opettelemalla kuuntelemaan omaa sisintämme, saamme jokainen yksilölliset ohjeet, jotka on tarkoitettu juuri itsellemme.

Kun olet saanut yhteyden, on tämäkin kirja, ulkoisena sellaisena heitettävä "romukoppaan". Tämä kirja, jos jokin, opettaa viemään sinut perille. Voin lämpimästi suositella kirjaa jokaiselle, joka tuntee, että ulkoinen ei enää riitä. -Pasi, 54-v.

2. Kirja herättää mielenkiintoisella tavalla itseä tutkiskelemaan syvimpiä elämän mysteerejä. Puhutteleva kerrontatyyli toimii henkilökohtaisella tavalla. Kirja on niin hyvä ja ajankohtainen, että toivon muidenkin sen lukevan ja löytävän sitä kautta itselleen vastauksia. -Harri, 65-v.

3. Tämä kirja osoittautui yllättävän hyväksi itsetutkiskelun ja henkisen kasvun opukseksi. Lukemistani kirjoista paras! Siinä piisaa pohdittavaa pitkäksi aikaa. Suosittelen lämpimästi sitä luettavaksesi. -Pauli, 55-v.