Näin hallitset tietoisuutta

22.12.2021

Jos haluat saada elämässäsi jotain, tulee sinun joko tietoisesti tai alitajuisesti tehdä vaaditut asiat, jotta näin tapahtuisi. Suurin osa ihmisistä luo elämäänsä tiedostamattaan koko ajan. Ohessa on lyhyesti selostettu ja havainnollistettu luomisen mysteeriä lähinnä Persoonaton elämä -kirjan tietojen perustella.

Tietoisuus (Kuva: Enrique Meseguer Pixabaystä)
Tietoisuus (Kuva: Enrique Meseguer Pixabaystä)

Kuinka voin hallita tietoisuutta?

Tämä aihe on perin mielenkiintoinen ja olen kirjoittanut tietoisuudesta monelta kantilta kirjassani Myllerryksestä mielenrauhaan. Tästä asiasta kertoo vallan hyvin vuonna 1914 ilmestynyt kirja The Impersonal Life, jonka suomensin nimelle Persoonaton elämä. Kirjassa kuvataan ihmisen tietoisuuden suhdetta Universumin Valtiaan tietoisuuteen seuraavasti:

"MINÄ OLEN se tietoisuuden kohta mielessäsi, joka kutsuu itseään "Minäksi". MINÄ on se "Minä", vaikka kutsutkin sitä omaksi tietoisuudeksesi, todellisuudessa se on Minun Tietoisuuteni, joka on ohennettu sopimaan ihmismielesi kykyyn. Se on kuitenkin Minun Tietoisuuteni ja kun pystyt hälventämään mielestäsi kaikki sen inhimilliset väärinkäsitykset, ajatukset ja mielipiteet, ja voit puhdistaa ja tyhjentää sen kokonaan niin, että Minun Tietoisuuteni saa mahdollisuuden ilmentyä vapaasti, jolloin tunnistat Minut ja ymmärrät, ettet ole mitään - olet vain Minun Tietoisuuteni polttopiste, jonka välityksellä ilmaisen Minun merkitykseni aineellisessa muodossa."

Edeltävä informaatio on vaikea hyväksyä ja ymmärtää, mutta kirjaa eteenpäin lukiessa ja sen Sanomaan tarkasti keskittyen sekä hiljentyen, alkaa pikku hiljaa lukijan ymmärrys siihen kirkastumaan. Suosittelen lämpimästi tätä kirjaa lukemaan, sillä kirjassa kerrotaan rohkaisevasti myös, että:

"Tällä hetkellä et voi vielä tietoisesti ohjata tai hallita kehosi yhtäkään solua; mutta sitten kun tahdostasi kykenet pääsemään sinun MINÄ OLEN Tietoisuuteen ja ymmärrät sen identifioituvan Minun kanssani, silloin voit hallita et pelkästään jokaista kehosi solua vaan jokaista solua kaikissa muissakin kehoissa, joita haluat hallita."