Ohje elämän oppitunneille

22.12.2021

Varmaan sinäkin olet havainnut joidenkin elämääsi pulpahtavien hankaluuksia samankaltaisuuden? Niiden tarkoituksena on kertoa meille, että olemme saapuneet oppitunnin keskiöön. No, mitä silloin pitäisi tehdä? Se selviää tästä kirjoituksesta.

Ohje elämän oppitunneille

Kun huomioit sinulle tapahtuneet yhteensattumat ja merkilliset olosuhteet, joissa yksi asia johti toiseen ja edelleen seuraavaan, voinet oivaltaa sinulle tarkoitetut oppitunnit, elämäsi kipupisteet, haasteet. Niiden tarkoitus on opettaa sinulle elämää. Jokainen saa tarvitsemansa tilaisuudet oppia omakohtaisten kokemuksiensa kautta: näitä oppitunteja ei pidä välttää. Ne on opittava.

Oppitunnille saavuttaessa tulee jäädyttää älyllinen, egon täyttämä ajattelu - olla ilman ajatusta ja meditatiivisessa tilassa - jolloin kohtaa ongelman selkeämmällä mielenlaadulla antaen oppitunnin toimintaohjeiden virrata sielun tietämyksestä.

Meditoi täydellistä yhtenäisyyttä itsesi, oppitunnin ja kaiken näkemäsi kanssa. Pyri ymmärtämään, kokemaan ja hyväksymään itsesi sekä yhdistämään itsesi muihin ja Luojaan. Kun rakastat ja tunnet olevasi yhtä mieltä läksyn kanssa, opit läksysi ja kyseinen olosuhde helpottuu. Oppimista on havainnollistettu oheisessa kuvassa. 

Meditointi mahdollistaa yhdistymisen yhtenäisyyden etsinnän moniin ulottuvuuksiin sekä Rakkauden Lain oivaltamiseen, jotka avaavat portin Yhden Lain ymmärrykselle. Rakkauden Lain periaatteen mukaan rakkauden kautta tekemäsi muutokset (fyysiseen kehoosi liittyvään) sieluusi heijastuvat pakostakin itsestään fyysiseen maailmaan.