Mitä on aito palveleminen?

23.06.2023

Miten erottaa aidon palvelemisen epäaidosta?

Blogi

Äidinmaidonkorvikkeet

26.11.2022

Tietämättömyys tappaa -kirja pian saatavilla! Se sisältää kasan terveysuskomuksia, jotka oikaistaan terveysTIETEELLÄ... kuten uskomus äidinmaidonkorvikkeista: ne ovat yhteydessä kätkytkuolemiin ja aortan tukkeumiin.

Rokotekierteeseen loppu

26.11.2022

Valista itseäsi ja lähimmäistäsi faktatiedoilla. Sen löydät kirjasta. Rokotteen ottaminen ei ole henkilökohtainen asia. Se vaikuttaa kaikkiin ympärillä oleviin. Massiiviset rokotukset ovat aiheuttaneet tutkitusti monessa maassa, kuten Saksassa, 52-kertaisen lapsikuolleisuuden kasvun!

Näkökulman muuttaminen

6.8.2022

Eriävät mielipiteet ovat yleisiä. Usein ihmiset eivät ole edes valmiita katsomaan avoimesti asioita: heillä on vankka uskomus omiin mielipiteisiinsä ja tietoihinsa. Uskomusten muuttamiseen vaikuttaa monet asiat. Näkökulman muutos uskomuksesta avoimeen ja faktatietoon on taitolaji. Harvoin muutos onnistu nopeasti... katso video alta.

Promovideo

6.8.2022

Alla olevan promovideon tilasin siinä vaiheessa, kun aloin keräämään rahoitusta kirjaani Never Die by Ignorance varten. Kirjan kieli vaihtui englannista suomeksi ja nimeksi tuli Tietämättömyys tappaa: terveysuskomusten oikaisu terveystieteellä. Tämän kirjan polku on ollut sattumia täynnä... mitä mieltä itse olet alla olevasta videosta?

Monet voivottelevat päivät päästykseen elämänsä draamoja. He kertovat sanatarkasti mitä toiset ovat heille tehneet tai olleet tekemättä. Mutta vain pieni osa heistä etsii aitoa poispääsyä tilanteestaan. Aika outoa, vai mitä?

Yksinkertainen kysymys, vai mitä? Mutta siihen vastaaminen ei ole ihan yksinkertaista. Kuten monessa muussakin asiassa, niin tässäkin voi katsoa asiaa monesta näkökulmasta ja saada erilaisen lopputuloksen. Mutta absoluuttista totuutta voi olla vain yhdenlaista ja sen tulee olla samaa kaikille ja kaikissa tapauksissa, muutoin se ei ole absoluuttinen...

Kuinka mielenkiintoista onkaan se, että itse havainnoija vaikuttaa siihen mitä näkee ja mitä tapahtuu. Tätä voi olla hyvin vaikea ymmärtää ja vielä vaikeampi hyväksyä, mutta tiede on sen hyvin vakuuttavasti todennut. Kurkkaa ja katso miten.

Jos haluat saada elämässäsi jotain, tulee sinun joko tietoisesti tai alitajuisesti tehdä vaaditut asiat, jotta näin tapahtuisi. Suurin osa ihmisistä luo elämäänsä tiedostamattaan koko ajan. Ohessa on lyhyesti selostettu ja havainnollistettu luomisen mysteeriä lähinnä Persoonaton elämä -kirjan tietojen perustella.

Ego sabotoi elämäämme. Se on juurisyy moniin ongelmiin. Pelkästään työstämällä egoa, tai työskentelemällä yhdessä egon kanssa, kykenee oivaltamaan monia elämän ihanuuksia ja sen kautta elämä helpottuu merkittävästi. Jos joku asia tulisi saada kuntoon, se on tämä! Egoa käsittelen paljon ja aivan uudella tavalla kirjassani Myllerryksestä...

Varmaan sinäkin olet havainnut joidenkin elämääsi pulpahtavien hankaluuksia samankaltaisuuden? Niiden tarkoituksena on kertoa meille, että olemme saapuneet oppitunnin keskiöön. No, mitä silloin pitäisi tehdä? Se selviää tästä kirjoituksesta.

Oppimisen suurimmat esteet eivät ole kiinni työkaluista tai monista muista ulkoisista seikoista vaan ne ovat sisäisiä asioita ja esteitä voi hälventää, jolloin oppiminen tehostuu.

Ihmiset ovat sidoksissa moniin illuusioihin: joku enemmän, toinen vähemmän. Oikeastaan kaikki asiat voivat olla maailmassa sekä hyödyksi että haitaksi, kuten happi tai vesi, jotka ovat oikeassa suhteessa hyväksi ihmisille, mutta liian vähin tai suurin määrin jopa kuolettava. Sama pätee illuusioihin: ne voivat olla joko hyödyksi tai haitaksi.

Jos haluat saada elämässäsi jotain, tulee sinun joko tietoisesti tai alitajuisesti tehdä vaaditut asiat, jotta näin tapahtuisi. Suurin osa ihmisistä luo elämäänsä tiedostamattaan koko ajan. Ohessa on lyhyesti selostettu ja havainnollistettu luomisen mysteeriä lähinnä Persoonaton elämä -kirjan tietojen perustella.